Peter vertelt: Authenticiteit en eerlijkheid op tafel

Mie gemaakt volgens een eeuwenoud procedé.

Iedereen zou het genoegen moeten hebben om de authentieke smaak en structuur van traditioneel gewalste mie te ervaren, te voelen, ruiken en proeven.

Waarom?

Omdat authentieke walsmie eerlijk, gezond en van excellente kwaliteit is. Eerlijke grondstoffen, terug naar de basis van voeding, zonder toevoegingen. Gemaakt met bloemsoorten die nauwkeurig zijn samengesteld voor de bereiding van unieke walsmie.

Alles valt of staat met de basis

In het Oosterse gerecht staat altijd de basis centraal. Een basis van mie of rijst. Maar wanneer de basis niet 100% origineel en authentiek is, klopt het gerecht niet. De meeste professionals gebruiken niet de juiste basis voor hun gerechten. Pasta wordt ingezet als mie. Het resultaat is een gerecht dat niet de juiste smaak, structuur, geur en beleving heeft.

Wij brengen authenticiteit en eerlijkheid op tafel. We voegen geen hulpstoffen toe maar gebruiken alleen de bron. Het bereidingsproces van dubbelgevouwen deeg, meerdere malen uit walsen is zoals het al eeuwen is gedaan en zoals het hoort. Eerlijk en origineel. Wij brengen de bron van Azië letterlijk op tafel. Met de traditie van een echt familiebedrijf.​

Wij maken bijzondere producten met een verhaal. Onze mie is de drager van smaak. We concurreren op die smaak, niet op prijs. We kiezen ervoor om eerlijk en authentiek te blijven. Elke dag weer. Dat proef je! Daarom voegen wij geen E-nummers of andere hulpstoffen toe aan onze mie. Dat zou ons proces een stuk makkelijker én goedkoper maken, maar dat is niet wie we zijn.

We zijn namelijk volhardend in onze kwaliteit. Niets verlaat onze fabriek voordat het perfect is. We willen de best mogelijke producten leveren. Pas als elk ingrediënt goed is, zijn we tevreden. We gaan net zo lang door tot het perfect is. Eerder stoppen wij niet.

Unieke, stevige bite

Onze mie heeft een stevigere bite dan het gros van de miesoorten in het schap. Die stevigheid maakt ons product uniek, onderscheidt ons van de rest. Dát is hoe authentieke mie hoort te smaken. Chinezen en Aziaten weten dit, Nederlanders die eigenlijk pasta mienestjes eten als ze bami bereiden, moeten misschien even wennen.  Maar ik durf met recht te zeggen dat uiteindelijk iedereen onze stevige smaakvolle mie lekkerder vindt!

​Ontwikkeling en innovatie

Er zijn tegenwoordig veel bedrijven die concepten op basis van gemak en snelheid ontwikkelen. Denk aan wok-to-go gerechten of maaltijdsalades. In veel van die bedrijven is minder vakkennis aanwezig en is het dus noodzakelijk voor ons om een goede constante kookstabiele kwaliteit te leveren. Eventueel zelfs door ons al voorgekookt!

Om op de hoogte te blijven van de ervaringen met onze producten gaan wij regelmatig bij klanten kijken hoe hun productieproces werkt. Het is belangrijk dat onze klanten onze producten goed kunnen verwerken en dat ze aansluiten op hun proces. Regelmatig spelen we zelfs een rol in de ontwikkeling van hun recepturen en concepten. Wij weten namelijk welke trends en marktontwikkelingen er zijn. Zo kunnen wij onze afnemers ondersteunen in hun gehele proces, van grondstoffenleverancier tot eindproduct.

Ik vind het belangrijk dat onze producten aansluiten op de voedings- en gezondheidswensen van de markt. Daarom zijn wij onuitputtelijk in ons streven naar perfecte producten en met onze lijn Healthy Noedels lopen we daarmee voorop!

0 Reacties

Laat een reactie achter