NOEDELS

“Onze walsmie wordt sinds 1966 op traditionele en ambachtelijke wijze gemaakt.”

Authentieke Noedels in diverse maten en smaken.

Van de beste tarwebloemsoorten wordt een hoogwaardig deeg gemaakt en door middel van een professionele deegrol enkele malen dubbelgevouwen uitgerold. Dit noemen wij het walsproces en is eeuwen geleden in Azië ontdekt. Door het traditioneel walsen van het deeg wordt de mie, ook wel noedels (noodles) genaamd,  heerlijk rijk van smaak en uniek in structuur. De duizenden slierten stevige mie die uit het deeg zijn gesneden, worden in speciale droogkasten gehangen en met veel expertise 14 uur lang gedroogd. Het resultaat is een unieke gewalste mie, heerlijk rijk van smaak, met een stevige bite en een hoge kook- en pasteurisatiebestendigheid.

50 jaar eigen productie

De mie wordt al 50 jaar geproduceerd in diverse kwaliteiten voor veeleisende afnemers. Zo worden er speciale kwaliteiten walsmie geleverd aan Aziatische horeca, de snack- en maaltijden industrie, foodservice en retail in binnen en buitenland. Unieke kwaliteiten die er voor zorgen dat uw eindproduct onderscheidend wordt in uw sector.

“Gewalste mie, een ware smaakbeleving!”

Probeer onze noedels zelf eens. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar, ook biologisch.
Onze noedels zijn ook voorgekookt verkrijgbaar. Op elke gewenste gaarheid!

Vraag proefpakket noedels aan

Wilt u onze gewalste miesoorten eens aan een test onderwerpen, vraag dan hier een algemeen proefpakket aan of kies onderstaand de gewenste noedel.

proefpakket aanvragen
  • Wok Noedels

    Wok Noedels

    Onze wok noedel is ons icoon. Al 50 jaar! Stevig van structuur, excellent van smaak.

  • Udon Noedels

    Udon Noedels

    Udon noedels zijn lekker dik met veel bite.

  • Fijne Noedels

    Fijne Noedels

    Fijne woknoedels nemen andere smaken uitstekend op.

  • Eier Noedels

    Eier Noedels

    Eiermie is door de toevoeging van ei romiger van smaak dan de gewone wokmie.

  • Ramen Noedels

    Ramen Noedels

    Ramen noedels worden gemaakt met als toevoeging Kansuï, dat zorgt voor een extra stevige bite.

  • Spelt Noedels

    Spelt Noedels

    Spelt noedels zijn 100% biologisch, licht, voedzaam en smaken nootachtig.

  • Algen Noedels

    Algen Noedels

    Algen mie met chlorella vulgaris is gezond, bijzonder smakelijk en erg mooi op het bord.

  • Citroengras Noedels

    Citroengras Noedels

    Citroengras noedels hebben een heerlijke frisse smaak en geur. Het is een goede bron van vitamines en mineralen.

  • Groene Thee Noedels

    Groene Thee Noedels

    Groene Thee noedels zijn zacht groen van kleur en heel mild van smaak. Echt iets voor de fijnproever!

  • Zeewier Noedels

    Zeewier Noedels

    Zeewier noedels smaken en ruiken naar zee. De licht zilte smaak maakt het hele bijzonder!

  • Soba Noedels

    Soba Noedels

    Soba noedels met boekweitmeel smaken nootachtig en zijn o.a. heerlijk in salades

  • Mihoen of Rijst Noedels

    Mihoen of Rijst Noedels

    Mihoen is een flinterdunne noedel, gemaakt met rijstmeel. Erg lekker en heel snel gaar!