NOEDELS
“Onze walsmie wordt sinds 1966 op traditionele en ambachtelijke wijze gemaakt.”
Authentieke Noedels in diverse maten en smaken.
Van de beste tarwebloemsoorten wordt een hoogwaardig deeg gemaakt en door middel van een professionele deegrol enkele malen dubbelgevouwen uitgerold. Dit noemen wij het walsproces en is eeuwen geleden in Azië ontdekt. Door het traditioneel walsen van het deeg wordt de mie, ook wel noedels (noodles) genaamd, heerlijk rijk van smaak en uniek in structuur. De duizenden slierten stevige mie die uit het deeg zijn gesneden, worden in speciale droogkasten gehangen en met veel expertise 14 uur lang gedroogd. Het resultaat is een unieke gewalste mie, heerlijk rijk van smaak, met een stevige bite en een hoge kook- en pasteurisatiebestendigheid.
50 jaar eigen productie
De mie wordt al 50 jaar geproduceerd in diverse kwaliteiten voor veeleisende afnemers. Zo worden er speciale kwaliteiten walsmie geleverd aan Aziatische horeca, de snack- en maaltijden industrie, foodservice en retail in binnen en buitenland. Unieke kwaliteiten die er voor zorgen dat uw eindproduct onderscheidend wordt in uw sector.
“Gewalste mie, een ware smaakbeleving!”
Probeer onze noedels zelf eens. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar, ook biologisch.
Onze noedels zijn ook voorgekookt verkrijgbaar. Op elke gewenste gaarheid!
Vraag proefpakket noedels aan
Wilt u onze gewalste miesoorten eens aan een test onderwerpen, vraag dan hier een algemeen proefpakket aan of kies onderstaand de gewenste noedel.
proefpakket aanvragen