PASTA

“Op basis van onze vakkennis werken we nauw samen met geselecteerde pasta producenten in Italië”

De hoogste kwaliteit ‘al dente’ pasta

Onze jarenlange ervaring met het produceren van deegwaren wordt ingezet bij de import van originele pasta soorten uit Italië. De mogelijkheden in pasta zijn divers en kunnen compleet door ons ingevuld worden. Wij werken intensief samen met geselecteerde Italiaanse pasta producenten, waarbij pasta van 100% durumtarwe een voorwaarde is. Daarnaast wordt streng gekeken naar andere belangrijke kwaliteitsvoorwaarden waar de hoogwaardige pasta aan moet voldoen.

Alle vormen, maten, kleuren en vullingen.

In onze eigen productiefaciliteiten zijn er volop mogelijkheden om de pasta op wens van de afnemer te optimaliseren. Zo kan de lengte van de stengelpasta worden aangepast, waardoor deze beter verwerkbaar wordt tijdens koken en afvullen. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de pasta extra kook- en pasteurisatiebestendig gemaakt wordt. De pasta producten worden in efficiënte verpakkingseenheden aangeleverd, qua inhoud eventueel afgestemd op uw kookbatches. Zelfs alvast voor u voorkoken behoort tot de mogelijkheden.

“Specialisme in de allerbeste pasta!”

Probeer onze pasta zelf eens. Er zijn diverse soorten verkrijgbaar. Ook biologische pasta!

Vraag proefpakket pasta aan

Wilt u onze Italiaanse pasta soorten eens aan een test onderwerpen, vraag dan hier een algemeen proefpakket aan of vermeld uw keuze op het formulier

proefpakket aanvragen